Πρακτικά Συνεδρίου uoadl:1002100 1118 Αναγνώσεις
1. Ο άνθρωπος είναι ό,τι τρώει...: προσεγγίσεις στην ιστορία της διατροφής
Άρθρο Συνεδρίου uoadl:10264642. Τρόφιμα φυτικής προέλευσης στην προϊστορική Βόρεια Ελλάδα
Άρθρο Συνεδρίου uoadl:10264703. Τροφή και μαγειρική των αρχαίων Ελλήνων και Ρωμαίων
Άρθρο Συνεδρίου uoadl:10264714. Πότος και συμπόσιο στο πλαίσιο του διονυσιασμού
Άρθρο Συνεδρίου uoadl:10264757. Η απλότητα ως σύνθεση: το παράδειγμα της ελληνικής κουζίνας
Άρθρο Συνεδρίου uoadl:10264889. Οι Σεφαραδίτες Εβραίοι της Θεσσαλονίκης: διατροφή και συλλογική μνήμη
Άρθρο Συνεδρίου uoadl:1026523