Determination of biogenic amines in wines by HPLC with precolumn dansylation and fluorimetric detection

Επιστημονική δημοσίευση - Άρθρο Περιοδικού uoadl:2960772 77 Αναγνώσεις

Μονάδα:
Τμήμα Χημείας
Τίτλος:
Determination of biogenic amines in wines by HPLC with precolumn dansylation and fluorimetric detection
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Αγγλικά
Περίληψη:
Δεν υπάρχει περίληψη
Έτος δημοσίευσης:
2008
Συγγραφείς:
Charalampos Proestos
Paul Loukatos
Michael Komaitis
Περιοδικό:
Food Chemistry
Εκδότης:
ELSEVIER BV
Τόμος:
106
Αριθμός / τεύχος:
3
Σελίδες:
1218--1224
Κύρια θεματική κατηγορία:
Θετικές Επιστήμες
Επίσημο URL (Εκδότης):
DOI:
10.1016/j.foodchem.2007.06.048
Το ψηφιακό υλικό του τεκμηρίου δεν είναι διαθέσιμο.