Analysis of flavonoids and phenolic acids in Greek aromatic plants: Investigation of their antioxidant capacity and antimicrobial activity

Επιστημονική δημοσίευση - Άρθρο Περιοδικού uoadl:2960774 7 Αναγνώσεις

Μονάδα:
Τμήμα Χημείας
Τίτλος:
Analysis of flavonoids and phenolic acids in Greek aromatic plants: Investigation of their antioxidant capacity and antimicrobial activity
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Αγγλικά
Έτος δημοσίευσης:
2006
Συγγραφείς:
C. Proestos
I.S. Boziaris
G.-J.E. Nychas
M. Komaitis
Περιοδικό:
Food Chemistry
Εκδότης:
ELSEVIER BV
Τόμος:
95
Αριθμός / τεύχος:
4
Σελίδες:
664--671
Κύρια θεματική κατηγορία:
Θετικές Επιστήμες
Επίσημο URL (Εκδότης):
DOI:
10.1016/j.foodchem.2005.01.049
Το ψηφιακό υλικό του τεκμηρίου δεν είναι διαθέσιμο.