Phenolic compounds in red wine digestedin vitroin the presence of iron and other dietary factors

Επιστημονική δημοσίευση - Άρθρο Περιοδικού uoadl:2960776 8 Αναγνώσεις

Μονάδα:
Τμήμα Χημείας
Τίτλος:
Phenolic compounds in red wine digestedin vitroin the presence of iron and other dietary factors
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Αγγλικά
Έτος δημοσίευσης:
2005
Συγγραφείς:
Konstantina Argyri
Charalampos Proestos
Michael Komaitis
Maria Kapsokefalou
Περιοδικό:
International Journal of Food Sciences and Nutrition
Εκδότης:
Informa UK Limited
Τόμος:
56
Αριθμός / τεύχος:
3
Σελίδες:
213--222
Κύρια θεματική κατηγορία:
Θετικές Επιστήμες
Επίσημο URL (Εκδότης):
DOI:
10.1080/09637480500105214
Το ψηφιακό υλικό του τεκμηρίου δεν είναι διαθέσιμο.