RP-HPLC Analysis of the Phenolic Compounds of Plant Extracts. Investigation of Their Antioxidant Capacity and Antimicrobial Activity

Επιστημονική δημοσίευση - Άρθρο Περιοδικού uoadl:2960778 7 Αναγνώσεις

Μονάδα:
Τμήμα Χημείας
Τίτλος:
RP-HPLC Analysis of the Phenolic Compounds of Plant Extracts. Investigation of Their Antioxidant Capacity and Antimicrobial Activity
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Αγγλικά
Έτος δημοσίευσης:
2005
Συγγραφείς:
C. Proestos
N. Chorianopoulos
G.-J. E. Nychas
M. Komaitis
Περιοδικό:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
Εκδότης:
American Chemical Society (ACS)
Τόμος:
53
Αριθμός / τεύχος:
4
Σελίδες:
1190--1195
Κύρια θεματική κατηγορία:
Θετικές Επιστήμες
Επίσημο URL (Εκδότης):
DOI:
10.1021/jf040083t
Το ψηφιακό υλικό του τεκμηρίου δεν είναι διαθέσιμο.