Η ελιά και το λάδι από την αρχαιότητα έως σήμερα: πρακτικά διεθνούς συνεδρίου, Αθήνα, 1-2 Οκτωβρίου 1999, Μέγαρον Ακαδημίας Αθηνών

Conference Proceedings uoadl:1002146 1731 Read counter

Unit:
School of Philosophy
Βιβλιοθήκη Λαογραφίας
Original Title:
Η ελιά και το λάδι από την αρχαιότητα έως σήμερα: πρακτικά διεθνούς συνεδρίου, Αθήνα, 1-2 Οκτωβρίου 1999, Μέγαρον Ακαδημίας Αθηνών
Languages of Item:
Greek
French
Spanish
Collectivity:
Ακαδημία Αθηνών. Κέντρον Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας
Publisher:
Ακαδημία Αθηνών. Κέντρον Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας
Editor:
Polymerou-Kamilaki, Aikaterini
Year of publication:
2003
Place of publication:
Αθήνα
Main subject category:
Agriculture
Other subject categories:
Ancient Greek history
Geography - Anthropology - Folklore
Food and Beverage Technology
Keywords:
λάδι, ελιά, ελαιόλαδο, ελαιοτριβείο, ελαιουργείο, διατροφή
Number of pages:
500
ISBN:
960-404-039-1
Bib number:
363206
Usher Number:
664.362 ΕΛΑ1999 2003
Notes:
Επιμέλεια έκδοσης Παναγιώτης Καμηλάκης, Λουίζα Καραπιδάκη

Φίλτρο