BETA
Enter
Ελληνικά
Enter
Ελληνικά
Toggle navigation
Browse
Search
Indexes
Help
About
Collections
Conference Proceedings
2ο συνέδριο χημείας Ελλάδος και Κύπρου. Χημεία και περιβάλλον (τ.1)
Export Citation
BibTex
RIS
Text
Χημική σύσταση και θρεπτική αξιολόγηση του ζυμωθέντος υπολείμματος που απομένει μετά την αφαίρεση των υδατοεκχυλιστέων συστατικών του χαρουπάλευρου
Conference Paper
uoadl:1056583
286 Read counter
Description
Contents
Original Title:
Χημική σύσταση και θρεπτική αξιολόγηση του ζυμωθέντος υπολείμματος που απομένει μετά την αφαίρεση των υδατοεκχυλιστέων συστατικών του χαρουπάλευρου
Languages of Item:
Greek
Creator:
Μαράκης, Σ.
Abstract:
Empty abstract
Main subject category:
Botany
Other subject categories:
Chemistry
Pages (from-to):
232-236
Persistent URL:
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/1056583
The digital material of the item is not available.