BETA
Είσοδος
English
Είσοδος
English
Toggle navigation
Πλοήγηση
Αναζήτηση
Ευρετήρια
Βοήθεια
Σχετικά
Συλλογές
Πρακτικά Συνεδρίων
2ο συνέδριο χημείας Ελλάδος και Κύπρου. Χημεία και περιβάλλον (τ.1)
Εξαγωγή Citation
BibTex
RIS
Text
Χημική σύσταση και θρεπτική αξιολόγηση του ζυμωθέντος υπολείμματος που απομένει μετά την αφαίρεση των υδατοεκχυλιστέων συστατικών του χαρουπάλευρου
Άρθρο Συνεδρίου
uoadl:1056583
285 Αναγνώσεις
Περιγραφή
Περιεχόμενα
Πρωτότυπος Τίτλος:
Χημική σύσταση και θρεπτική αξιολόγηση του ζυμωθέντος υπολείμματος που απομένει μετά την αφαίρεση των υδατοεκχυλιστέων συστατικών του χαρουπάλευρου
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Ελληνικά
Δημιουργός:
Μαράκης, Σ.
Περίληψη:
Δεν υπάρχει περίληψη
Κύρια θεματική κατηγορία:
Βοτανική
Λοιπές θεματικές κατηγορίες:
Χημεία
Σελίδες (από-έως):
232-236
Μόνιμη διεύθυνση:
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/1056583
Το ψηφιακό υλικό του τεκμηρίου δεν είναι διαθέσιμο.