Χημική σύσταση και θρεπτική αξιολόγηση του ζυμωθέντος υπολείμματος που απομένει μετά την αφαίρεση των υδατοεκχυλιστέων συστατικών του χαρουπάλευρου

Άρθρο Συνεδρίου uoadl:1056583 285 Αναγνώσεις

Πρωτότυπος Τίτλος:
Χημική σύσταση και θρεπτική αξιολόγηση του ζυμωθέντος υπολείμματος που απομένει μετά την αφαίρεση των υδατοεκχυλιστέων συστατικών του χαρουπάλευρου
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Ελληνικά
Δημιουργός:
Μαράκης, Σ.
Περίληψη:
Δεν υπάρχει περίληψη
Κύρια θεματική κατηγορία:
Βοτανική
Λοιπές θεματικές κατηγορίες:
Χημεία
Σελίδες (από-έως):
232-236
Το ψηφιακό υλικό του τεκμηρίου δεν είναι διαθέσιμο.