Μελέτη της προσρόφησης του νερού σε σιτάλευρο, σογιάλευρο και μίγμα σιτάλευρου-ζάχαρης (1:1) σε σχέση με την συντήρηση και σταθερότητα των τροφίμων έναντι διαφόρων αλλοιώσεων

Conference Paper uoadl:1056589 297 Read counter

Original Title:
Μελέτη της προσρόφησης του νερού σε σιτάλευρο, σογιάλευρο και μίγμα σιτάλευρου-ζάχαρης (1:1) σε σχέση με την συντήρηση και σταθερότητα των τροφίμων έναντι διαφόρων αλλοιώσεων
Languages of Item:
Greek
Creator:
Ρηγανάκος, Κ. Α.
Δεμερτζής, Π. Γ.
Κοντομηνάς, Μ. Γ.
Abstract:
Empty abstract
Main subject category:
Food and Beverage Technology
Other subject categories:
Chemistry
Pages (from-to):
245-251
The digital material of the item is not available.