Μελέτη της προσρόφησης του νερού σε σιτάλευρο, σογιάλευρο και μίγμα σιτάλευρου-ζάχαρης (1:1) σε σχέση με την συντήρηση και σταθερότητα των τροφίμων έναντι διαφόρων αλλοιώσεων

Άρθρο Συνεδρίου uoadl:1056589 298 Αναγνώσεις

Πρωτότυπος Τίτλος:
Μελέτη της προσρόφησης του νερού σε σιτάλευρο, σογιάλευρο και μίγμα σιτάλευρου-ζάχαρης (1:1) σε σχέση με την συντήρηση και σταθερότητα των τροφίμων έναντι διαφόρων αλλοιώσεων
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Ελληνικά
Δημιουργός:
Ρηγανάκος, Κ. Α.
Δεμερτζής, Π. Γ.
Κοντομηνάς, Μ. Γ.
Περίληψη:
Δεν υπάρχει περίληψη
Κύρια θεματική κατηγορία:
Τεχνολογία Τροφίμων και Ποτών
Λοιπές θεματικές κατηγορίες:
Χημεία
Σελίδες (από-έως):
245-251
Το ψηφιακό υλικό του τεκμηρίου δεν είναι διαθέσιμο.