Conference Proceedings uoadl:1002100 1167 Read counter
1. Ο άνθρωπος είναι ό,τι τρώει...: προσεγγίσεις στην ιστορία της διατροφής
Conference Paper uoadl:10264642. Τρόφιμα φυτικής προέλευσης στην προϊστορική Βόρεια Ελλάδα
Conference Paper uoadl:10264703. Τροφή και μαγειρική των αρχαίων Ελλήνων και Ρωμαίων
Conference Paper uoadl:10264714. Πότος και συμπόσιο στο πλαίσιο του διονυσιασμού
Conference Paper uoadl:10264757. Η απλότητα ως σύνθεση: το παράδειγμα της ελληνικής κουζίνας
Conference Paper uoadl:10264889. Οι Σεφαραδίτες Εβραίοι της Θεσσαλονίκης: διατροφή και συλλογική μνήμη
Conference Paper uoadl:1026523