Ιστορία του ελληνικού κρασιού: Β' τριήμερο εργασίας (Σαντορίνη, 7-9 Σεπτεμβρίου 1990)

Conference Proceedings uoadl:1002136 4251 Read counter

Unit:
Τομέας Ι [Θεωρητική Χημεία – Φυσικοχημεία – Ανόργανη Ανάλυση – Ενόργανη Ανάλυση – Οργανολογία – Χημική Μηχανική (Εφαρμ. Φυσικοχημεία)]
School of Philosophy
Βιβλιοθήκη Λαογραφίας
Original Title:
Ιστορία του ελληνικού κρασιού: Β' τριήμερο εργασίας (Σαντορίνη, 7-9 Σεπτεμβρίου 1990)
Languages of Item:
Greek
Collectivity:
Πολιτιστικό Τεχνολογικό Ίδρυμα ΕΤΒΑ
Ι. Μπουτάρης & Υιός Α.Α.Ο.Ε. & Ε.Ε.
Publisher:
Πολιτιστικό Τεχνολογικό Ίδρυμα ΕΤΒΑ
Year of publication:
1992
Place of publication:
Αθήνα
Main subject category:
Viticulture
Other subject categories:
Folklore
Agriculture
History
Keywords:
κρασί, οίνος, οινοποιία, αμπέλι, Ακρωτήρι, Θήρα, Σαντορίνη, Ελλάδα
Number of pages:
311
ISBN:
9600-244-022-8
Bib number:
187630
Usher Number:
634.809495 ΤΕ1990 ι 1992
Notes:
Περιέχει περιλήψεις των εισηγήσεων στα ελληνικά και σε άλλες γλώσσες σ. 291-308

Φίλτρο