Μια μέθοδος βελτίωσης της θρεπτικής αξίας ποικιλιών της "ARTEMIA SALINA"

Άρθρο Συνεδρίου uoadl:1022480 210 Αναγνώσεις

Πρωτότυπος Τίτλος:
Μια μέθοδος βελτίωσης της θρεπτικής αξίας ποικιλιών της "ARTEMIA SALINA"
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Ελληνικά
Δημιουργός:
Ζαλαχώρη Έφη
Περίληψη:
Δεν υπάρχει περίληψη
Κύρια θεματική κατηγορία:
Ωκεανογραφία
Λέξεις-κλειδιά:
Υδατοκαλλιέργειες
Σελίδες (από-έως):
84
Το ψηφιακό υλικό του τεκμηρίου δεν είναι διαθέσιμο.