Ανίχνευση πρωτεϊνών στο ελληνικό ελαιόλαδο

Άρθρο Συνεδρίου uoadl:1052522 201 Αναγνώσεις

Πρωτότυπος Τίτλος:
Ανίχνευση πρωτεϊνών στο ελληνικό ελαιόλαδο
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Ελληνικά
Αγγλικά
Δημιουργός:
Γεωργαλάκη, Μ. Δ.
Σωτηρούδης, Θεόδωρος Γ.
Ξενάκης, Άρης
Affiliation:
Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Ινστιτούτο Βιολογικών Ερευνών & Βιοτεχνολογίας
Περίληψη:
Δεν υπάρχει περίληψη
Κύρια θεματική κατηγορία:
Βιοχημεία
Λοιπές θεματικές κατηγορίες:
Γεωργία
Φυσιολογία
Λέξεις-κλειδιά:
Χημεία τροφίμων
Σελίδες (από-έως):
779-782
Σημειώσεις:
Περιλαμβάνει περίληψη στα αγγλικά
Το ψηφιακό υλικό του τεκμηρίου δεν είναι διαθέσιμο.