Επίδραση των στοιχείων μεταπτώσεως στην εψησιμότητα και την ενυδάτωση του κλίνκερ

Άρθρο Συνεδρίου uoadl:1058206 284 Αναγνώσεις

Πρωτότυπος Τίτλος:
Επίδραση των στοιχείων μεταπτώσεως στην εψησιμότητα και την ενυδάτωση του κλίνκερ
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Ελληνικά
Δημιουργός:
Κακάλη, Γ.
Περίληψη:
Δεν υπάρχει περίληψη
Κύρια θεματική κατηγορία:
Χημική Μηχανική και Τεχνολογία Υλικών
Σελίδες (από-έως):
103-111
Το ψηφιακό υλικό του τεκμηρίου δεν είναι διαθέσιμο.