Προσδιορισμός της έντασης της στυφής γεύσης του κρασιού μκέσω του χημειοφωταυγούς συστήματος ταννίνης - ΚΙΟ4 και συσχέτιση της μεθόδου με οργανοληπτική δοκιμή

Conference Paper uoadl:1052534 294 Read counter

Original Title:
Προσδιορισμός της έντασης της στυφής γεύσης του κρασιού μκέσω του χημειοφωταυγούς συστήματος ταννίνης - ΚΙΟ4 και συσχέτιση της μεθόδου με οργανοληπτική δοκιμή
Languages of Item:
Greek
English
Creator:
Θανασούλιας, Ν. Κ.
Ευμοιρίδης, Ν. Π.
Affiliation:
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Τμήμα Χημείας. Εργαστήριο Αναλυτικής Χημείας
Abstract:
Empty abstract
Main subject category:
Analytical chemistry
Keywords:
Χημεία τροφίμων
Pages (from-to):
798-801
Notes:
Περιλαμβάνει περίληψη στα αγγλικά
The digital material of the item is not available.