Προσδιορισμός της έντασης της στυφής γεύσης του κρασιού μκέσω του χημειοφωταυγούς συστήματος ταννίνης - ΚΙΟ4 και συσχέτιση της μεθόδου με οργανοληπτική δοκιμή

Άρθρο Συνεδρίου uoadl:1052534 289 Αναγνώσεις

Πρωτότυπος Τίτλος:
Προσδιορισμός της έντασης της στυφής γεύσης του κρασιού μκέσω του χημειοφωταυγούς συστήματος ταννίνης - ΚΙΟ4 και συσχέτιση της μεθόδου με οργανοληπτική δοκιμή
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Ελληνικά
Αγγλικά
Δημιουργός:
Θανασούλιας, Ν. Κ.
Ευμοιρίδης, Ν. Π.
Affiliation:
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Τμήμα Χημείας. Εργαστήριο Αναλυτικής Χημείας
Περίληψη:
Δεν υπάρχει περίληψη
Κύρια θεματική κατηγορία:
Αναλυτική χημεία
Λέξεις-κλειδιά:
Χημεία τροφίμων
Σελίδες (από-έως):
798-801
Σημειώσεις:
Περιλαμβάνει περίληψη στα αγγλικά
Το ψηφιακό υλικό του τεκμηρίου δεν είναι διαθέσιμο.