Postprandial Improvement of Endothelial Function by Red Wine and Olive Oil Antioxidants: A Synergistic Effect of Components of the Mediterranean Diet

Επιστημονική δημοσίευση - Άρθρο Περιοδικού uoadl:2944529 60 Αναγνώσεις

Μονάδα:
Τμήμα Ιατρικής
Τίτλος:
Postprandial Improvement of Endothelial Function by Red Wine and Olive Oil Antioxidants: A Synergistic Effect of Components of the Mediterranean Diet
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Αγγλικά
Περίληψη:
Δεν υπάρχει περίληψη
Έτος δημοσίευσης:
2008
Συγγραφείς:
Kalliopi Karatzi
Christos Papamichael
Emmanouil Karatzis
Theodore G. Papaioannou
Paraskevi Th. Voidonikola
Giorgia D. Vamvakou
John Lekakis
Antonis Zampelas
Περιοδικό:
Journal of the American College of Nutrition
Εκδότης:
Informa UK Limited
Τόμος:
27
Αριθμός / τεύχος:
4
Σελίδες:
448--453
Κύρια θεματική κατηγορία:
Επιστήμες Υγείας
Επίσημο URL (Εκδότης):
DOI:
10.1080/07315724.2008.10719724
Το ψηφιακό υλικό του τεκμηρίου δεν είναι διαθέσιμο.