Use of 13C to detect virgin olive oil adulteration

Επιστημονική δημοσίευση - Ανακοίνωση Συνεδρίου uoadl:2957642 180 Αναγνώσεις

Μονάδα:
Τμήμα Χημείας
Τίτλος:
Use of 13C to detect virgin olive oil adulteration
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Αγγλικά
Περίληψη:
-
Έτος δημοσίευσης:
1996
Συγγραφείς:
T. Mavromoustakos,
M. Zervou,
G. Bonas,
E. Theodoropoulou,
M. Bensaia,
A. Xelmis
Εκδότης:
National Hellenic Conference
Τίτλος συνεδρίου:
17th National Hellenic Conference
Σελίδες:
479-482
Λέξεις-κλειδιά:
Olive oil
Κύρια θεματική κατηγορία:
Θετικές Επιστήμες
Το ψηφιακό υλικό του τεκμηρίου δεν είναι διαθέσιμο.