Effect of Temperature and Yeast on the Formation of Coumarin in Bakery Ware Containing Mahaleb. A Fully Validated Approach

Επιστημονική δημοσίευση - Άρθρο Περιοδικού uoadl:2960700 56 Αναγνώσεις

Μονάδα:
Τμήμα Χημείας
Τίτλος:
Effect of Temperature and Yeast on the Formation of Coumarin in Bakery Ware Containing Mahaleb. A Fully Validated Approach
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Αγγλικά
Περίληψη:
Δεν υπάρχει περίληψη
Έτος δημοσίευσης:
2021
Συγγραφείς:
Evangelia Krystalli
Efstratios Komaitis
Nikolaos Thomaidis
Antony C. Calokerinos
Charalampos Proestos
Περιοδικό:
Analytical Letters
Εκδότης:
Informa UK Limited
Τόμος:
54
Αριθμός / τεύχος:
16
Σελίδες:
2551--2564
Κύρια θεματική κατηγορία:
Θετικές Επιστήμες
Επίσημο URL (Εκδότης):
DOI:
10.1080/00032719.2021.1877723
Το ψηφιακό υλικό του τεκμηρίου δεν είναι διαθέσιμο.