Erratum: Composition, antimicrobial, antiradical and spasmolytic activity of Ferula heuffelii Griseb. ex Heuffel (Apiaceae) essential oil (Food Chemistry (2011) 130 (310-315))

Επιστημονική δημοσίευση - Άρθρο Περιοδικού uoadl:3010017 6 Αναγνώσεις

Μονάδα:
Ερευνητικό υλικό ΕΚΠΑ
Τίτλος:
Erratum: Composition, antimicrobial, antiradical and spasmolytic activity of Ferula heuffelii Griseb. ex Heuffel (Apiaceae) essential oil (Food Chemistry (2011) 130 (310-315))
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Αγγλικά
Περίληψη:
Δεν υπάρχει περίληψη
Έτος δημοσίευσης:
2012
Συγγραφείς:
Pavlović, I.
Petrović, S.
Radenković, M.
Milenković, M.
Couladis, M.
Branković, S.
Drobac, M.P.
Niketić, M.
Περιοδικό:
Food Chemistry
Τόμος:
131
Αριθμός / τεύχος:
2
Σελίδες:
691
Λέξεις-κλειδιά:
erratum; error, Apiaceae; Ferula
Επίσημο URL (Εκδότης):
DOI:
10.1016/j.foodchem.2011.09.003
Το ψηφιακό υλικό του τεκμηρίου δεν είναι διαθέσιμο.