Προεπισκόπηση νέας έκδοσης
Είσοδος
English
Είσοδος
English
Toggle navigation
Πλοήγηση
Αναζήτηση
Ευρετήρια
Βοήθεια
Σχετικά
Συλλογές
Επιστημονικές δημοσιεύσεις, ερευνητικό και άλλο υλικό
Επιστημονικές δημοσιεύσεις
Εξαγωγή Citation
BibTex
RIS
Text
CONSUMPTION OF OLIVE OIL AND SPECIFIC FOOD GROUPS IN RELATION TO BREAST-CANCER RISK IN GREECE - RESPONSE
Επιστημονική δημοσίευση - Άρθρο Περιοδικού
uoadl:3047397
15 Αναγνώσεις
Περιγραφή
Περιεχόμενα
Μονάδα:
Ερευνητικό υλικό ΕΚΠΑ
Τίτλος:
CONSUMPTION OF OLIVE OIL AND SPECIFIC FOOD GROUPS IN RELATION TO
BREAST-CANCER RISK IN GREECE - RESPONSE
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Αγγλικά
Περίληψη:
Δεν υπάρχει περίληψη
Έτος δημοσίευσης:
2021
Συγγραφείς:
TRICHOPOULOU, A
GNARDELLIS, C
KATSOUYANNI, K
TZALA, L and
TRICHOPOULOS, D
STUVER, S
RIMM, E
Περιοδικό:
Journal of the National Cancer Institute. Monographs
Εκδότης:
NATL CANCER INSTITUTE
Τόμος:
87
Αριθμός / τεύχος:
13
Σελίδες:
1022
Επίσημο URL (Εκδότης):
https://doi.org/10.1093/jnci/87.13.1022
DOI:
10.1093/jnci/87.13.1022
Μόνιμη διεύθυνση:
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/3047397
Το ψηφιακό υλικό του τεκμηρίου δεν είναι διαθέσιμο.