CONSUMPTION OF OLIVE OIL AND SPECIFIC FOOD GROUPS IN RELATION TO BREAST-CANCER RISK IN GREECE - RESPONSE

Επιστημονική δημοσίευση - Άρθρο Περιοδικού uoadl:3047397 15 Αναγνώσεις

Μονάδα:
Ερευνητικό υλικό ΕΚΠΑ
Τίτλος:
CONSUMPTION OF OLIVE OIL AND SPECIFIC FOOD GROUPS IN RELATION TO
BREAST-CANCER RISK IN GREECE - RESPONSE
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Αγγλικά
Περίληψη:
Δεν υπάρχει περίληψη
Έτος δημοσίευσης:
2021
Συγγραφείς:
TRICHOPOULOU, A
GNARDELLIS, C
KATSOUYANNI, K
TZALA, L and
TRICHOPOULOS, D
STUVER, S
RIMM, E
Περιοδικό:
Journal of the National Cancer Institute. Monographs
Εκδότης:
NATL CANCER INSTITUTE
Τόμος:
87
Αριθμός / τεύχος:
13
Σελίδες:
1022
Επίσημο URL (Εκδότης):
DOI:
10.1093/jnci/87.13.1022
Το ψηφιακό υλικό του τεκμηρίου δεν είναι διαθέσιμο.