Carotenoids of Traditional Foods from Black Sea Area Countries and their relation with Immune Response

Επιστημονική δημοσίευση - Άρθρο Περιοδικού uoadl:3154927 28 Αναγνώσεις

Μονάδα:
Ερευνητικό υλικό ΕΚΠΑ
Τίτλος:
Carotenoids of Traditional Foods from Black Sea Area Countries and their
relation with Immune Response
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Αγγλικά
Περίληψη:
Δεν υπάρχει περίληψη
Έτος δημοσίευσης:
2013
Συγγραφείς:
Sanches-Silva, A.
Albuquerque, T. G.
Finglas, P.
D'Antuono,
F.
Trichopoulou, A.
Vasilopoulou, E.
Alexieva, I.
Boyko,
N.
Costea, C.
Dubtsov, G.
Fedosova, K.
Hayran, O. and
Kilasonia, Z.
Costa, H. S.
Περιοδικό:
Proceedings of the Nutrition Society
Εκδότης:
Cambridge University Press
Τόμος:
72
Αριθμός / τεύχος:
OCE1
Σελίδες:
E47
Επίσημο URL (Εκδότης):
DOI:
10.1017/S0029665113000499
Το ψηφιακό υλικό του τεκμηρίου δεν είναι διαθέσιμο.