Το λάδι ως συντηρητικό τροφίμων στην παραδοσιακή οικιακή οικονομία

Άρθρο Συνεδρίου uoadl:1043377 292 Αναγνώσεις

Πρωτότυπος Τίτλος:
Το λάδι ως συντηρητικό τροφίμων στην παραδοσιακή οικιακή οικονομία
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Ελληνικά
Δημιουργός:
Πολυμέρου-Καμηλάκη, Αικατερίνη
Περίληψη:
Δεν υπάρχει περίληψη
Κύρια θεματική κατηγορία:
Λαογραφία
Λοιπές θεματικές κατηγορίες:
Αγροτική Τεχνολογία
Λέξεις-κλειδιά:
διατροφή, δίαιτα, ελαιόλαδο, ελιά
Σελίδες (από-έως):
193-203
Το ψηφιακό υλικό του τεκμηρίου δεν είναι διαθέσιμο.