Βελτιστοποίηση ενεργειακών παραμέτρων σε ξηραντήρια αγροτικών προϊόντων

Άρθρο Συνεδρίου uoadl:1050252 458 Αναγνώσεις

Πρωτότυπος Τίτλος:
Βελτιστοποίηση ενεργειακών παραμέτρων σε ξηραντήρια αγροτικών προϊόντων
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Ελληνικά
Δημιουργός:
Μπαμπαλής, Σταμάτης
Μαθιουλάκης, Εμμανουήλ (Μανώλης)
Μπελεσιώτης, Βασίλης
Σωτηρόπουλος, Βλάσης Α.
Περίληψη:
Δεν υπάρχει περίληψη
Κύρια θεματική κατηγορία:
Τεχνολογία Τροφίμων και Ποτών
Λέξεις-κλειδιά:
Εξοικονόμηση ενέργειας, ξήρανση, καμπύλες ξήρανσης, ποιότητα αποξηραμένου προϊόντος
Σελίδες (από-έως):
21-28
Σημειώσεις:
Περιλαμβάνει περίληψη στα ελληνικά
Το ψηφιακό υλικό του τεκμηρίου δεν είναι διαθέσιμο.