Method development for the determination of fatty acids and triglycerides in baby foods enriched with diesterified olive oil

Διπλωματική Εργασία uoadl:2925297 137 Αναγνώσεις

Μονάδα:
Κατεύθυνση Αναλυτική Χημεία-Διασφάλιση ποιότητας
Βιβλιοθήκη Σχολής Θετικών Επιστημών
Ημερομηνία κατάθεσης:
2020-10-20
Έτος εκπόνησης:
2020
Συγγραφέας:
Γλυνιαδάκη Μαρία
Στοιχεία επιβλεπόντων καθηγητών:
Anastasios Economou, Professor, NKUA
Evangelos Gikas, Assistant Professor, NKUA
Nikolaos S. Thomaidis, Professor, NKUA
Πρωτότυπος Τίτλος:
Method development for the determination of fatty acids and triglycerides in baby foods enriched with diesterified olive oil
Γλώσσες εργασίας:
Αγγλικά
Μεταφρασμένος τίτλος:
Ανάπτυξη μεθόδου για τον προσδιορισμό τριγλυκεριδίων και λιπαρών οξέων σε βρεφικές τροφές εμπλουτισμένες με διεστεροποιημένο ελαιόλαδο
Περίληψη:
Η συγκεκριμένη διπλωματική εργασία είχε ως στόχο την ανάπτυξη μεθόδου για τον προσδιορισμό λιπαρών οξέων και τριγλυκεριδίων σε ελαιόλαδο το οποίο είχε υποστεί ενζυμική διεστεροποίηση. Στόχος ήταν η ενσωμάτωση του ελαιολάδου αυτού σε βρεφικές τροφές προκειμένου να προσομοιαστεί το μητρικό γάλα ως προς τα ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά
Κύρια θεματική κατηγορία:
Θετικές Επιστήμες
Λέξεις-κλειδιά:
Ανάπτυξη μεθόδου ,τριγλυκεριδίων,λιπαρών οξέων,βρεφικές τροφές,διεστεροποιημένο ελαιόλαδο
Ευρετήριο:
Ναι
Αρ. σελίδων ευρετηρίου:
5
Εικονογραφημένη:
Ναι
Αρ. βιβλιογραφικών αναφορών:
94
Αριθμός σελίδων:
122
Διπλωματική Εργασία_Μαρία Γλυνιαδάκη_final.pdf (2 MB) Άνοιγμα σε νέο παράθυρο