Macular carotenoids in lipid food matrices: DOE-based high energy extraction of egg yolk xanthophylls and quantification through a validated APCI(+) LC-MS/MS method

Επιστημονική δημοσίευση - Άρθρο Περιοδικού uoadl:2972816 51 Αναγνώσεις

Μονάδα:
Τμήμα Χημείας
Τίτλος:
Macular carotenoids in lipid food matrices: DOE-based high energy extraction of egg yolk xanthophylls and quantification through a validated APCI(+) LC-MS/MS method
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Αγγλικά
Περίληψη:
Δεν υπάρχει περίληψη
Έτος δημοσίευσης:
2018
Συγγραφείς:
Thalia Tsiaka
Dimitra Z. Lantzouraki
Eleni Siapi
Vassilia J. Sinanoglou
Georgios A. Heropoulos
Anthony C. Calokerinos
Panagiotis Zoumpoulakis
Περιοδικό:
Journal of Chromatography B
Εκδότης:
ELSEVIER BV
Τόμος:
1096
Σελίδες:
160--171
Κύρια θεματική κατηγορία:
Θετικές Επιστήμες
Επίσημο URL (Εκδότης):
DOI:
10.1016/j.jchromb.2018.08.010
Το ψηφιακό υλικό του τεκμηρίου δεν είναι διαθέσιμο.