Προεπισκόπηση νέας έκδοσης
Είσοδος
English
Είσοδος
English
Toggle navigation
Πλοήγηση
Αναζήτηση
Ευρετήρια
Βοήθεια
Σχετικά
Συλλογές
Επιστημονικές δημοσιεύσεις, ερευνητικό και άλλο υλικό
Επιστημονικές δημοσιεύσεις
Εξαγωγή Citation
BibTex
RIS
Text
Whey Protein Isolate-Based Aerogels with Improved Hydration Properties for Food Packaging Applications
Επιστημονική δημοσίευση - Άρθρο Περιοδικού
uoadl:3393933
97 Αναγνώσεις
Περιγραφή
Περιεχόμενα
Μονάδα:
Τμήμα Χημείας
Τίτλος:
Whey Protein Isolate-Based Aerogels with Improved Hydration Properties for Food Packaging Applications
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Αγγλικά
Περίληψη:
Δεν υπάρχει περίληψη
Έτος δημοσίευσης:
2024
Συγγραφείς:
Effraimopoulou, Eleni
Kalmár, József
Paul, Geo
Marchese, Leonardo
Ioannou, Dimosthenis
Paraskevopoulou, Patrina
Gurikov, Pavel
Περιοδικό:
ACS APPLIED NANO MATERIALS
Εκδότης:
American Chemical Society (ACS)
Τόμος:
7
Αριθμός / τεύχος:
1
Σελίδες:
618–627
Κύρια θεματική κατηγορία:
Θετικές Επιστήμες
Επίσημο URL (Εκδότης):
https://doi.org/10.1021/acsanm.3c04784
DOI:
10.1021/acsanm.3c04784
Μόνιμη διεύθυνση:
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/3393933
Το ψηφιακό υλικό του τεκμηρίου δεν είναι διαθέσιμο.