BETA
Είσοδος
English
Είσοδος
English
Toggle navigation
Πλοήγηση
Αναζήτηση
Ευρετήρια
Βοήθεια
Σχετικά
Συλλογές
Επιστημονικές δημοσιεύσεις, ερευνητικό και άλλο υλικό
Επιστημονικές δημοσιεύσεις
Εξαγωγή Citation
BibTex
RIS
Text
Whey Protein Isolate-Based Aerogels with Improved Hydration Properties for Food Packaging Applications
Επιστημονική δημοσίευση - Άρθρο Περιοδικού
uoadl:3393933
36 Αναγνώσεις
Περιγραφή
Περιεχόμενα
Μονάδα:
Τμήμα Χημείας
Τίτλος:
Whey Protein Isolate-Based Aerogels with Improved Hydration Properties for Food Packaging Applications
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Αγγλικά
Περίληψη:
Δεν υπάρχει περίληψη
Έτος δημοσίευσης:
2024
Συγγραφείς:
Effraimopoulou, Eleni
Kalmár, József
Paul, Geo
Marchese, Leonardo
Ioannou, Dimosthenis
Paraskevopoulou, Patrina
Gurikov, Pavel
Περιοδικό:
ACS APPLIED NANO MATERIALS
Εκδότης:
American Chemical Society (ACS)
Τόμος:
7
Αριθμός / τεύχος:
1
Σελίδες:
618–627
Κύρια θεματική κατηγορία:
Θετικές Επιστήμες
Επίσημο URL (Εκδότης):
https://doi.org/10.1021/acsanm.3c04784
DOI:
10.1021/acsanm.3c04784
Μόνιμη διεύθυνση:
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/3393933
Το ψηφιακό υλικό του τεκμηρίου δεν είναι διαθέσιμο.