Whey Protein Isolate-Based Aerogels with Improved Hydration Properties for Food Packaging Applications

Επιστημονική δημοσίευση - Άρθρο Περιοδικού uoadl:3393933 27 Αναγνώσεις

Μονάδα:
Τμήμα Χημείας
Τίτλος:
Whey Protein Isolate-Based Aerogels with Improved Hydration Properties for Food Packaging Applications
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Αγγλικά
Περίληψη:
Δεν υπάρχει περίληψη
Έτος δημοσίευσης:
2024
Συγγραφείς:
Effraimopoulou, Eleni
Kalmár, József
Paul, Geo
Marchese, Leonardo
Ioannou, Dimosthenis
Paraskevopoulou, Patrina
Gurikov, Pavel
Περιοδικό:
ACS APPLIED NANO MATERIALS
Εκδότης:
American Chemical Society (ACS)
Τόμος:
7
Αριθμός / τεύχος:
1
Σελίδες:
618–627
Κύρια θεματική κατηγορία:
Θετικές Επιστήμες
Επίσημο URL (Εκδότης):
DOI:
10.1021/acsanm.3c04784
Το ψηφιακό υλικό του τεκμηρίου δεν είναι διαθέσιμο.