ULTRASONICALLY ASSISTED EXTRACTION OF PHENOLIC COMPOUNDS FROM AROMATIC PLANTS: COMPARISON WITH CONVENTIONAL EXTRACTION TECHNICS

Επιστημονική δημοσίευση - Άρθρο Περιοδικού uoadl:2960773 21 Αναγνώσεις

Μονάδα:
Τμήμα Χημείας
Τίτλος:
ULTRASONICALLY ASSISTED EXTRACTION OF PHENOLIC COMPOUNDS FROM AROMATIC PLANTS: COMPARISON WITH CONVENTIONAL EXTRACTION TECHNICS
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Αγγλικά
Έτος δημοσίευσης:
2006
Συγγραφείς:
CHARALAMPOS PROESTOS
MICHAEL KOMAITIS
Περιοδικό:
Journal of Food Quality
Εκδότης:
Wiley
Τόμος:
29
Αριθμός / τεύχος:
5
Σελίδες:
567--582
Κύρια θεματική κατηγορία:
Θετικές Επιστήμες
Επίσημο URL (Εκδότης):
DOI:
10.1111/j.1745-4557.2006.00096.x
Το ψηφιακό υλικό του τεκμηρίου δεν είναι διαθέσιμο.