Food Consumption and Frailty Syndrome: Results From the Hellenic Longitudinal Investigation of Aging and Diet Study

Επιστημονική δημοσίευση - Άρθρο Περιοδικού uoadl:2987718 31 Αναγνώσεις

Μονάδα:
Ερευνητικό υλικό ΕΚΠΑ
Τίτλος:
Food Consumption and Frailty Syndrome: Results From the Hellenic Longitudinal Investigation of Aging and Diet Study
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Αγγλικά
Περίληψη:
Δεν υπάρχει περίληψη
Έτος δημοσίευσης:
2019
Συγγραφείς:
Ntanasi, E.
Scarmeas, N.
Mamalaki, E.
Kosmidis, M.-H.
Anastasiou, C.A.
Dardiotis, E.
Hadjigeorgiou, G.
Megalou, M.
Voskou, P.
Sakka, P.
Yannakoulia, M.
Περιοδικό:
Journal of the American Medical Directors Association
Εκδότης:
ELSEVIER SCIENCE INC 360 PARK AVE SOUTH, NEW YORK, NY 10010-1710 USA
Τόμος:
20
Αριθμός / τεύχος:
5
Σελίδες:
640-642
Λέξεις-κλειδιά:
nutritive sweetener, aged; aging; alcohol consumption; candy; cereal; coffee; dairy product; educational status; female; food intake; frailty; fruit; human; Letter; major clinical study; male; meat; Mediterranean diet; nut; olive; soft drink; tea; vegetable; cognitive defect; diet; frail elderly; frailty; Greece; health status; longitudinal study; patient compliance, Aged; Cognition Disorders; Diet; Diet, Healthy; Diet, Mediterranean; Female; Frail Elderly; Frailty; Greece; Health Status; Humans; Longitudinal Studies; Male; Patient Compliance
Επίσημο URL (Εκδότης):
DOI:
10.1016/j.jamda.2018.12.015
Το ψηφιακό υλικό του τεκμηρίου δεν είναι διαθέσιμο.