Low preparedness for food allergy as perceived by school staff: A EuroPrevall survey across Europe

Επιστημονική δημοσίευση - Άρθρο Περιοδικού uoadl:3110757 24 Αναγνώσεις

Μονάδα:
Ερευνητικό υλικό ΕΚΠΑ
Τίτλος:
Low preparedness for food allergy as perceived by school staff: A EuroPrevall survey across Europe
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Αγγλικά
Περίληψη:
Δεν υπάρχει περίληψη
Έτος δημοσίευσης:
2014
Συγγραφείς:
Le, T.-M.
Kummeling, I.
Dixon, D.
Barreales Tolosa, L.
Ballmer-Weber, B.
Clausen, M.
Gowland, M.H.
Majkowska-Wojciechowska, B.
Mustakov, T.
Papadopoulos, N.G.
Knulst, A.C.
Potts, J.
Stukas, R.
Burney, P.
Περιοδικό:
The Journal of Allergy and Clinical Immunology: In Practice
Εκδότης:
American Academy of Allergy, Asthma and Immunology
Τόμος:
2
Αριθμός / τεύχος:
4
Σελίδες:
480-482.e1
Λέξεις-κλειδιά:
adrenalin, article; attitude to health; Bulgaria; cross-sectional study; emergency medicine; European Union; food allergy; Greece; health care planning; human; Iceland; Lithuania; Netherlands; Poland; practice guideline; prevalence; questionnaire; school health service; Spain; Switzerland; child; civil defense; clinical trial; education; Europe; female; Food Hypersensitivity; immunology; international cooperation; male; multicenter study; statistics and numerical data; university, Allergy and Immunology; Child; Civil Defense; Cross-Sectional Studies; Europe; Faculty; Female; Food Hypersensitivity; Humans; International Cooperation; Male; Prevalence; Questionnaires
Επίσημο URL (Εκδότης):
DOI:
10.1016/j.jaip.2014.02.019
Το ψηφιακό υλικό του τεκμηρίου δεν είναι διαθέσιμο.