Απομόνωση και προσδιορισμός λιποειδών στο φυτικό τρόφιμο allium cepa (κρεμμύδι)

Άρθρο Συνεδρίου uoadl:1052519 263 Αναγνώσεις

Πρωτότυπος Τίτλος:
Απομόνωση και προσδιορισμός λιποειδών στο φυτικό τρόφιμο allium cepa (κρεμμύδι)
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Ελληνικά
Αγγλικά
Δημιουργός:
Τσιαγκάνης, Μιχάλης
Μελισσάρη-Παναγιώτου, Ευθυμία
Σπανουδάκης, Κώστας
Affiliation:
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Χημείας. Εργαστήριο Χημείας Τροφίμων
Περίληψη:
Δεν υπάρχει περίληψη
Κύρια θεματική κατηγορία:
Βιοχημεία
Λέξεις-κλειδιά:
Χημεία τροφίμων
Σελίδες (από-έως):
775-778
Σημειώσεις:
Περιλαμβάνει περίληψη στα αγγλικά
Το ψηφιακό υλικό του τεκμηρίου δεν είναι διαθέσιμο.