Determination of Total Antioxidant Activity of Edible Oils as well as Their Aqueous and Organic Extracts by Chemiluminescence

Επιστημονική δημοσίευση - Άρθρο Περιοδικού uoadl:2972837 37 Αναγνώσεις

Μονάδα:
Τμήμα Χημείας
Τίτλος:
Determination of Total Antioxidant Activity of Edible Oils as well as Their Aqueous and Organic Extracts by Chemiluminescence
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Αγγλικά
Περίληψη:
Δεν υπάρχει περίληψη
Έτος δημοσίευσης:
2011
Συγγραφείς:
Dionysios Christodouleas
Kyriakos Papadopoulos
Antony C. Calokerinos
Περιοδικό:
Food Analytical Methods
Εκδότης:
Springer Science and Business Media LLC
Τόμος:
4
Αριθμός / τεύχος:
4
Σελίδες:
475--484
Κύρια θεματική κατηγορία:
Θετικές Επιστήμες
Επίσημο URL (Εκδότης):
DOI:
10.1007/s12161-010-9189-6
Το ψηφιακό υλικό του τεκμηρίου δεν είναι διαθέσιμο.