Evaluation of antioxidant activity of hydrophilic and lipophilic compounds in edible oils by a novel fluorimetric method

Επιστημονική δημοσίευση - Άρθρο Περιοδικού uoadl:2972839 48 Αναγνώσεις

Μονάδα:
Τμήμα Χημείας
Τίτλος:
Evaluation of antioxidant activity of hydrophilic and lipophilic compounds in edible oils by a novel fluorimetric method
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Αγγλικά
Περίληψη:
Δεν υπάρχει περίληψη
Έτος δημοσίευσης:
2011
Συγγραφείς:
A. Nikokavoura
D. Christodouleas
E. Yannakopoulou
K. Papadopoulos
A.C. Calokerinos
Περιοδικό:
TALANTA
Εκδότης:
ELSEVIER BV
Τόμος:
84
Αριθμός / τεύχος:
3
Σελίδες:
874--880
Κύρια θεματική κατηγορία:
Θετικές Επιστήμες
Επίσημο URL (Εκδότης):
DOI:
10.1016/j.talanta.2011.02.007
Το ψηφιακό υλικό του τεκμηρίου δεν είναι διαθέσιμο.