Το κρασί ως βασικό είδος διατροφής στην Τουρκοκρατία

Άρθρο Συνεδρίου uoadl:1041221 100 Αναγνώσεις

Πρωτότυπος Τίτλος:
Το κρασί ως βασικό είδος διατροφής στην Τουρκοκρατία
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Ελληνικά
Δημιουργός:
Ματθαίου, Άννα
Κύρια θεματική κατηγορία:
Αμπελουργία
Λοιπές θεματικές κατηγορίες:
Λαογραφία
Ιστορία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας
Σελίδες (από-έως):
183-190
Το ψηφιακό υλικό του τεκμηρίου δεν είναι διαθέσιμο.