Προεπισκόπηση νέας έκδοσης
Είσοδος
English
Είσοδος
English
Toggle navigation
Πλοήγηση
Αναζήτηση
Ευρετήρια
Βοήθεια
Σχετικά
Συλλογές
Πρακτικά Συνεδρίων
Ιστορία του ελληνικού κρασιού: Β' τριήμερο εργασίας (Σαντορίνη, 7-9 Σεπτεμβρίου 1990)
Εξαγωγή Citation
BibTex
RIS
Text
Το κρασί ως βασικό είδος διατροφής στην Τουρκοκρατία
Άρθρο Συνεδρίου
uoadl:1041221
433 Αναγνώσεις
Περιγραφή
Περιεχόμενα
Πρωτότυπος Τίτλος:
Το κρασί ως βασικό είδος διατροφής στην Τουρκοκρατία
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Ελληνικά
Δημιουργός:
Ματθαίου, Άννα
Περίληψη:
Δεν υπάρχει περίληψη
Κύρια θεματική κατηγορία:
Αμπελουργία
Λοιπές θεματικές κατηγορίες:
Λαογραφία
Ιστορία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας
Σελίδες (από-έως):
183-190
Μόνιμη διεύθυνση:
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/1041221
Το ψηφιακό υλικό του τεκμηρίου δεν είναι διαθέσιμο.