Development of a chemiluminescent method for the evaluation of total hydroperoxide content of edible oils

Επιστημονική δημοσίευση - Άρθρο Περιοδικού uoadl:2972826 43 Αναγνώσεις

Μονάδα:
Τμήμα Χημείας
Τίτλος:
Development of a chemiluminescent method for the evaluation of total hydroperoxide content of edible oils
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Αγγλικά
Περίληψη:
Δεν υπάρχει περίληψη
Έτος δημοσίευσης:
2013
Συγγραφείς:
Thalia Tsiaka
Dionysios C. Christodouleas
Antony C. Calokerinos
Περιοδικό:
Food Research International
Εκδότης:
ELSEVIER BV
Τόμος:
54
Αριθμός / τεύχος:
2
Σελίδες:
2069--2074
Κύρια θεματική κατηγορία:
Θετικές Επιστήμες
Επίσημο URL (Εκδότης):
DOI:
10.1016/j.foodres.2013.08.036
Το ψηφιακό υλικό του τεκμηρίου δεν είναι διαθέσιμο.